MediaWatch

Berlingske finder ny kulturredaktør internt

Konstitueret kulturredaktør Nathalie Ostrynski overtager stillingen som fast kulturredaktør på Berlingske, efter Anne Sophia Hermansen sidste år fratrådte stillingen.

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Konstitueret kulturredaktør på Berlingske Nathalie Ostrynski fortsætter på posten som fast kulturredaktør fra 1. februar.

Det skriver mediet Kulturmonitor.

Efter Anne Sophia Hermansen sidste år fratrådte stillingen i november til fordel for en stilling som fast kommentator og kulturhistoriker på Berlingske, blev Nathalie Ostrynski ansat i en midlertidig stilling som kulturredaktør.

Den nye redaktør er uddannet journalist fra Roskilde Universitet, har været ansat hos Berlingske siden 2006, og har senest været souschef på mediets kultur- og livsstilsredaktion, skriver Kulturmonitor.

Nathalie Ostrynski fortæller til mediet, at hun kommer til at arbejde mere fokuseret med Berlingskes kulturjournalistik og anmeldelser:

"Samtidig vil vi skrue gevaldigt op for guides som et centralt element i vores kulturdækning for at ramme vores læseres store interesse for, hvad der foregår kulturelt ude i det københavnske byrum. Tidligere har Berlingskes AOK-redaktion også rummet mere klassisk livsstilsstof. Men fremadrettet vil vi gå helt rent ind i at ville dække kulturen og København."

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs