MediaWatch

Kommunikationsbureau ansætter journalistisk chef

Bureauet Epicent Public Relations henter ny journalistisk chef fra universitetsverdenen.

Martin Hagelskjær Damsgaard. Foto: PR/ Epicent Public Relations

Med titlen head of operations er Martin Hagelskjær Damsgaard blevet journalistisk driftchef i kommunikationsbureauet Epicent Public Relations, der specialiserer sig i presseopgaver for kæder og B2B-virksomheder. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Martin Hagelskjær Damsgaard har tidligere været pressechef og kommunikationschef på Handelshøjskolen i Aarhus samt teamleder i AU’s kommunikationsafdeling. Han kommer fra VIA University College, hvor han har ledet et team af journalister og kommunikationsfolk.

Martin er uddannet diplomjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt executive master i corporate communication.

Frontmedia knopskyder med nyt salgsbureau

Bureauer tager Aller-skift roligt: Vi har ikke mærket til Leisure

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere