MediaWatch

Troels Lund Poulsen hyrer spindoktor

Pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet følger med Troels Lund Poulsen (V) over i Beskæftigelsesministeriet.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto

Samarbejdet mellem Erhvervs- og Vækstministeriets tidligere minister Troels Lund Poulsen (V) og pressechef, Kim Bové, fortsætter.

Ifølge en pressemeddelelse er Kim Bové ansat som særlig rådgiver for Troels Lund Poulsen (V), der i forbindelse med trekløverregeringens dannelse overtager posten som beskæftigelsesminister.

Kim Bové kom til Erhvervs- og Vækstministeriet i efteråret 2015 som pressechef. Før da var den journalistuddannede rådgiver og tidligere souschef på Berlingskes erhvervsredaktion og nyhedschef på Børsen, pressechef i Landbrug & Fødevarer.

Skiftet kommer efter Troels Lund Poulsens tidligere særlige rådgiver, Frank Laybourn, sagde farvel til fordel for en direktørstilling i Lead Agency.

Arbejdsopgaven i beskæftigelsesministeriet bliver at bistå Troels Lund Poulsen i forhold til presse, kommunikation og rådgivning, hedder det i meddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere