MediaWatch

Tidligere Politiken-chef skifter til fagforbund

Fagforbundet HK/Privat får en ny kommunikationschef i skikkelse af tidligere redaktionschef på Politiken.

Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Efter ni år som redaktionschef på Politikens forbrugerredaktion stoppede Anette Claudi på avisen i forbindelse med sommerens fyringsrunde. Nu har hun fået et nyt job som kommunikationschef for HK/Privat. Det oplyser fagforbundet i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig til at lave journalistik, som HK’s medlemmer kan bruge i deres arbejdsliv – og samtidig være med til at fortælle væsentlige historier om denne store medarbejdergruppe på det danske arbejdsmarked," udtaler Anette Claudi i meddelelsen.

Inden hun kom til Politiken, var Anette Claudi blandt andet redaktør på TV Avisen og i DR Dokumentar samt chefredaktør for fagbladet Journalisten.

En af hendes opgaver som ny kommunikationschef bliver at styrke fagforbundets digitale tilstedeværelse.

"Vi skal blandt andet udbygge og skærpe HK/Privats profil på de sociale medier. Det og meget andet glæder jeg mig til at samarbejde med Anette Claudi om," siger formand for HK/Privat Simon Tøgern om ansættelsen.

Spareplan koster redaktionschef på Politiken jobbet

Politiken finder ny chef for forbrugerredaktion internt

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere