CBS udnævner Lisbeth Knudsen til adjungeret professor

Lisbeth Knudsen bliver tilknyttet CBS som adjungeret professor og holder tiltrædelsesforelæsning om demokrati og afmagt.

Med lang erfaring som chefredaktør og direktør har Lisbeth Knudsen efterhånden befundet sig i toppen af mediebranchen gennem adskillige årtier. Nu kan hun føje en ny titel til samlingen, når hun tiltræder som adjungeret professor for Department of Business and Politics på CBS.

9. juni holder Lisbeth Knudsen sin tiltrædelsesforelæsning, der vil sætte fokus på behovet for at udvikle en model 2.0 af demokratiet og mediernes rolle i demokratiet.

Titlen som adjungeret professor gives til personer, som har et højt fagligt niveau inden for et fagområde, som en uddannelsesinstitution ønsker at hædre. Lisbeth Knudsen vil fremover bidrage med forelæsninger på CBS og vil i øvrigt deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer på uddannelsesinstitutionen.

Siden december sidste år har Lisbeth Knudsen været chefredaktør og direktør for Mandag Morgen Danmark. Derudover er hun formand for Det Kongelige Teaters bestyrelses samt bestyrelsesformand for Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også