MediaWatch

CBS udnævner Lisbeth Knudsen til adjungeret professor

Lisbeth Knudsen bliver tilknyttet CBS som adjungeret professor og holder tiltrædelsesforelæsning om demokrati og afmagt.

Med lang erfaring som chefredaktør og direktør har Lisbeth Knudsen efterhånden befundet sig i toppen af mediebranchen gennem adskillige årtier. Nu kan hun føje en ny titel til samlingen, når hun tiltræder som adjungeret professor for Department of Business and Politics på CBS.

9. juni holder Lisbeth Knudsen sin tiltrædelsesforelæsning, der vil sætte fokus på behovet for at udvikle en model 2.0 af demokratiet og mediernes rolle i demokratiet.

Titlen som adjungeret professor gives til personer, som har et højt fagligt niveau inden for et fagområde, som en uddannelsesinstitution ønsker at hædre. Lisbeth Knudsen vil fremover bidrage med forelæsninger på CBS og vil i øvrigt deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer på uddannelsesinstitutionen.

Siden december sidste år har Lisbeth Knudsen været chefredaktør og direktør for Mandag Morgen Danmark. Derudover er hun formand for Det Kongelige Teaters bestyrelses samt bestyrelsesformand for Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs