MediaWatch

Boxer udnævner ny produktchef

Boxer har fået ny mand på posten som Head of Product & Delivery, efter at den tidligere har valgt at søge nye udfordringer.

43-årige Brian Abramhamsen er ny Head of Product & Delivery hos Boxer TV. Han afløser Andreas Kløv, som har valgt at forlade tv-udbyderen for at søge nye udfordringer, skriver Boxer i en pressemeddelelse.

Brian Abrahamsen har siden 2013 været Senior Product Manager hos Boxer og har forinden været en årrække hos Telenor som Senior Market Manager og afdelingsleder samt tidligere hos Cybercity, Tele2 og Telia.

Brian Abramhamsen indtræder samtidig i Boxers ledergruppe.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs