MediaWatch

Egmont henter ny HR-direktør fra Maersk

Det bliver Anne-Christine Ahrenkiel, der fra august skal stå i spidsen for HR-udviklingen i Egmont.

Anne-Christine Ahrenkiel

Anne-Christine Ahrenkiel, 44, skal fremover skal stå i spidsen for HR-udviklingen i Danmarks største mediekoncern.

Hun kommer fra stillingen som HR-chef i Maersk Line Headquarters, skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Anne-Christine Ahrenkiel tiltræder 1. august og overtager posten fra Helle Bach, som efter 10 år i Egmont går til et job som global HR-direktør i DSV A/S.

Som HR-direktør i den store mediekoncern får Anne-Christine Ahrenkiel ansvaret for Egmonts overordnede HR-strategi og for koncernens HR-afdelingen.

”Jeg er meget glad for, at vi får så kompetent og erfaren en person som Anne-Christine Ahrenkiel som vores nye HR-direktør til at styrke og udvikle vores HR-indsatser. Anne-Christine Ahrenkiel har en værdifuld baggrund og erfaring fra store danske koncerner både nationalt og internationalt”, siger Egmonts CEO Steffen Kragh i meddelelsen.

Anne-Christine Ahrenkiel er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har tung international erfaring blandt andet fra en række ledende HR-stillinger i Mærsk-ejede selskaber, fra Accenture og NNIT - og senest fra jobbet som Head of HR - Maersk Line Headquarters.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs