MediaWatch

Egmont henter ny HR-direktør fra Maersk

Det bliver Anne-Christine Ahrenkiel, der fra august skal stå i spidsen for HR-udviklingen i Egmont.

Anne-Christine Ahrenkiel

Anne-Christine Ahrenkiel, 44, skal fremover skal stå i spidsen for HR-udviklingen i Danmarks største mediekoncern.

Hun kommer fra stillingen som HR-chef i Maersk Line Headquarters, skriver Egmont i en pressemeddelelse.

Anne-Christine Ahrenkiel tiltræder 1. august og overtager posten fra Helle Bach, som efter 10 år i Egmont går til et job som global HR-direktør i DSV A/S.

Som HR-direktør i den store mediekoncern får Anne-Christine Ahrenkiel ansvaret for Egmonts overordnede HR-strategi og for koncernens HR-afdelingen.

”Jeg er meget glad for, at vi får så kompetent og erfaren en person som Anne-Christine Ahrenkiel som vores nye HR-direktør til at styrke og udvikle vores HR-indsatser. Anne-Christine Ahrenkiel har en værdifuld baggrund og erfaring fra store danske koncerner både nationalt og internationalt”, siger Egmonts CEO Steffen Kragh i meddelelsen.

Anne-Christine Ahrenkiel er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har tung international erfaring blandt andet fra en række ledende HR-stillinger i Mærsk-ejede selskaber, fra Accenture og NNIT - og senest fra jobbet som Head of HR - Maersk Line Headquarters.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs