MediaWatch

Kristeligt Dagblad henter ny chef fra avisen.dk

Mads Emil Sejrbo Lidegaard bliver ny digital chef for Kristeligt Dagblad fra 1. maj.

Den 37-årige Mads Emil Sejrbo Lidegaard er fra 1. maj ansat som ny digital chef på Kristeligt Dagblad.

Han kommer fra stillingen som udviklingschef på avisen.dk og Ugebrevet A4. På Kristeligt Dagblad får han ansvaret for den kommercielle og tekniske udvikling af medievirksomhedens sites, herunder k.dk (kristeligt-dagblad.dk), religion.dk, kristendom.dk og etik.dk.

Mads-Emil Lidegaard har siden 2009 været en del af avisen.dk´s udvikling og været med til at definere den kommercielle strategi.

”Mads Emil Sejrbo Lidegaard kommer med en stor viden om digitale forhold og kommerciel udvikling,” siger adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør Erik Bjerager i en pressemeddelelse.

Mads Emil Sejrbo Lidegaard siger i meddelelsen, at målet for de kommende år bliver at få styrket de digitale aktiviteter, øge omsætningen og forbedre brugerloyaliteten.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs