MediaWatch

Alsidig ny DR Ramasjang-redaktør

Pelle Møller kommer senest fra et job som producent hos Koncern TV, og får ansvaret for alt indhold i DRs helt unge 'Ramasjang'-univers.

Pelle Møller. Foto: DR

Pelle Møller, der netop er udpeget som ny Ramasjang-redaktør, er en alsidig mediemand.

Han har skrevet og instrueret satireserier for DR2, produceret ’Pubertetsguiden’ for DR Ultra, været redaktionschef på ’DR3 på stoffer’ og skrevet krimiserier til P1 og P2.

Den 1. maj bliver han så ny redaktør på DR Ramasjang. Pelle Møller kommer retur til DR fra et job som producent på Koncern TV, og han får fremover ansvaret for alt indhold i DRs Ramasjang-univers, der har de 3-6-årige som målgruppe.

Pelle Møller har arbejdet som journalist, vært og tilrettelægger på en række tv-programmer. Derudover har han skrevet, instrueret og været producent på flere tv-serier, radiodramaserier, kortfilm, et teaterstykke med mere.

”Pelle Møller har en dejligt alsidig baggrund med alt fra fiktion, comedy og udvikling af formater, og så kan han tude over at gøre en forskel for børn,” siger Kirstine Vinderskov, der er kanalredaktør for DR Ramasjang og DR Ultra, i en pressemeddelelse.

På Ramasjang tager Pelle Møller over efter Ulla Hæstrup, der for nylig blev ny kortfilm- og dokumentarfilmkonsulent med særligt fokus på børn og unge hos Det Danske Filminstitut.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs