MediaWatch

Dansk Viacom-chef bliver TV3s nye programdirektør

Dansk Viacom-programchef, Kenneth Kristensen, tiltræder 1. juni som ny programdirektør for MTG-TV i Danmark og vender dermed "hjem" til TV3-koncernen.

Kenneth Kristensen

Den 39-årige Kenneth Kristensen fra Viacom tiltræder 1. juni som ny programdirektør for MTG-TV i Danmark.

Han afløser Morten Mogensen, der tiltræder som nordisk CCO for MTG-TV.

Kenneth Kristensen kommer fra en stilling som vicepræsident for Content & Programming, Youth & Entertainment i Viacom. Han har de sidste år haft ansvaret for alt indhold på MTV, Comedy Central, Vh1, VIVA og Paramount Movie Channel i Nordeuropa samt indgået i den internationale programledelse på MTV.

”Kenneth Kristensen passer fantastisk ind i den profil, vi sammen med rekrutteringsfirmaet Amrop Hever har ledt efter. Internationalt udsyn, bred broadcast-erfaring, kulturbærende, vidende, kreativ og med dokumenterede resultater”, siger MTG TVs adm. direktør i Danmark, Kim Poder.

Tilbage til sin "læreplads"

Kenneth Kristensen kalder TV3/MTG-TV det stærkeste og mest innovative, kommercielle mediehus i Danmark:

"Med unikke kanalbrands, højt kvalitetsniveau og en konstant appetit på at udfordre og udvikle sig. Så da jeg blev tilbudt en så markant rolle i MTG-TV, måtte jeg ganske enkelt takke ja. Jeg har arbejdet i udlandet i en årrække, men kender naturligvis MTG-TV og en god del af de ansatte i forvejen. Samtidig har jeg ’trådt mine barnesko’ i virksomheden, så det føles som et helt naturligt og meget rigtigt valg for mig at vende "hjem", siger Kenneth Kristensen med henvisning til, at han indledte sin tv-karriere hos TV3 i 90erne.

Lars Mossing ny salgsdirektør i 'MTGTV' 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs