MediaWatch

Bloomberg finder ny chefredaktør på Economist

Chefredaktør for the Economist, John Micklethwait, bliver ny chefredaktør for Bloomberg News efter Matthew Winkler, der har været med siden 1990.

Efter 24 år træder chefredaktør Matthew Winkler, 59, tilbage fra rollen på Bloomberg News og giver stafetten videre til John Micklethwait, der kommer fra the Economist.

Det skriver bl.a. Wall Street Journal.

Matthew Winkler har igennem de seneste årtier spillet en afgørende rolle for udviklingen af nyhedstjenesten, der er målrettet erhvervslivet og særligt den finansielle sektor, og i dag hører til de globale mediespillere. Han fortsætter som en del af koncernen, som chefredaktør emeritus, og skal ud over interviews stå for strategiarbejde i samarbejdet med Bloomberg News grundlægger, Michael Bloomberg, der til nytår vender tilbage som topchef for medieselskabet efter 12 år.

John Micklethwait, 52, har været på the Economist siden 1987, siden 2006 som chefredaktør.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs