MediaWatch

Radio24syv snupper JP's social media redaktør

Radio24syv ansætter ny social media redaktør for at skærpe radioens strategi og indsats på området.

Tine Tholander

Radio24syv har ansat Tine Tholander som ny redaktør for radioens sociale media indsats.

Hun får ansvaret for radioens strategi og indsats på sociale medier og tiltræder 1. januar.

Opgaven bliver både at intensivere markedsføringen og synligheden af radioens programmer – og udbygge programmernes redaktionelle samspil med lytterne.

”Radio24syv har som en af sine hjørnestene at engagere lytterne og gå i dialog med dem og her kan vi få rigtig meget ud af en forbedret satsning på de sociale medier,” siger direktør Jørgen Ramskov, Radio24syv i en pressemeddelelse.

Tine Tholander kommer fra en stilling som social media manager på Jyllands-Posten, hvor hun de sidste to år netop har arbejdet med at udvikle avisens strategi og tilstedeværelse på de sociale medier fra bunden. Hun har desuden været blog-redaktør.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs