MediaWatch

Politiken henter politisk redaktør hos Berlingske

Mette Østergaards afløser i jobbet som politisk redaktør hos Politiken hedder Jesper Thobo-Carlsen og kommer fra Berlingske.

Det bliver den 47-årige Jesper Thobo-Carlsen, der skal være Politikens nye politiske redaktør.

Han afløser Mette Østergaard, der flytter til en stilling som chefredaktør på TV2 News.

Jesper Thobo-Carlsen kommer fra Berlingske, hvor han p.t. er Tyskland-korrespondent med base i Berlin. Han har tilbragt 12 år på Christiansborg som politisk redaktør for henholdsvis Berlingske, Ritzau og Børsen og som politisk reporter for Berlingske.

Politikens Mette Østergaard ny chef for TV 2 News 

"Vi vil gerne give den politiske journalistik endnu mere dybde. Vi har den ambition at fortælle vores læsere, ikke kun hvad der sker, men hvorfor det sker, og hvad det betyder for fremtiden. Færre mellemregninger, mere perspektiv, både digitalt og i den trykte avis. Det er jeg sikker på, at Jesper sammen med Politikens dygtige reportere på Christiansborg vil løfte på en måde, som læserne vil opleve som klog og fascinerende", siger Politikens ansvarshavende chefredaktør, Bo Lidegaard til Politiken.

Jesper Thobo-Carlsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere også dækket USA som fast freelancer i New York for Berlingske og andre medier.

Journalister protesterer: Berlingske strøg vred Løkke 

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs