Politiken henter politisk redaktør hos Berlingske

Mette Østergaards afløser i jobbet som politisk redaktør hos Politiken hedder Jesper Thobo-Carlsen og kommer fra Berlingske.

Det bliver den 47-årige Jesper Thobo-Carlsen, der skal være Politikens nye politiske redaktør.

Han afløser Mette Østergaard, der flytter til en stilling som chefredaktør på TV2 News.

Jesper Thobo-Carlsen kommer fra Berlingske, hvor han p.t. er Tyskland-korrespondent med base i Berlin. Han har tilbragt 12 år på Christiansborg som politisk redaktør for henholdsvis Berlingske, Ritzau og Børsen og som politisk reporter for Berlingske.

Politikens Mette Østergaard ny chef for TV 2 News 

"Vi vil gerne give den politiske journalistik endnu mere dybde. Vi har den ambition at fortælle vores læsere, ikke kun hvad der sker, men hvorfor det sker, og hvad det betyder for fremtiden. Færre mellemregninger, mere perspektiv, både digitalt og i den trykte avis. Det er jeg sikker på, at Jesper sammen med Politikens dygtige reportere på Christiansborg vil løfte på en måde, som læserne vil opleve som klog og fascinerende", siger Politikens ansvarshavende chefredaktør, Bo Lidegaard til Politiken.

Jesper Thobo-Carlsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere også dækket USA som fast freelancer i New York for Berlingske og andre medier.

Journalister protesterer: Berlingske strøg vred Løkke 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også