MediaWatch

Oluf Jørgensen stopper på Journalisthøjskolen

Jurist Vibeke Borberg overtager undervisningen i mediejura på Medie- og journalisthøjskolen, DMJX, når forskningschef Oluf Jørgensen går på pension i det nye år.

En af mediebranchens centrale skikkelser, når det gælder mediejura, Oluf Jørgensen, trækker sig tilbage fra jobbet på DMJX næste år for at gå på pension, skriver Journalisten.dk.

Han afløses af jurist Vibeke Borberg, der kommer fra en stilling som adjunkt i medieret på Københavns Universitet.

Oluf Jørgensen har været ansat på Journalist- og mediehøjskolen (DMJX) siden 1998, først som afdelingsforstander og siden som forskningschef i mediejura.

Han har senest udgivet bogen Offentlighed i Norden, der er baseret på et forskningsprojekt af samme navn, og som er sammenligner offentlighedsregler i de fem nordiske stater samt internationale regler.

Oluf Jørgensen er tilknyttet DMJX på deltid til marts 2015.

Vibeke Borberg tiltræder 1. november og var en af talerne på den Berlingske Fonds mediekonfence i dag om medieetik, 'Medieetik i skudlinjen'.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs