MediaWatch

Oluf Jørgensen stopper på Journalisthøjskolen

Jurist Vibeke Borberg overtager undervisningen i mediejura på Medie- og journalisthøjskolen, DMJX, når forskningschef Oluf Jørgensen går på pension i det nye år.

En af mediebranchens centrale skikkelser, når det gælder mediejura, Oluf Jørgensen, trækker sig tilbage fra jobbet på DMJX næste år for at gå på pension, skriver Journalisten.dk.

Han afløses af jurist Vibeke Borberg, der kommer fra en stilling som adjunkt i medieret på Københavns Universitet.

Oluf Jørgensen har været ansat på Journalist- og mediehøjskolen (DMJX) siden 1998, først som afdelingsforstander og siden som forskningschef i mediejura.

Han har senest udgivet bogen Offentlighed i Norden, der er baseret på et forskningsprojekt af samme navn, og som er sammenligner offentlighedsregler i de fem nordiske stater samt internationale regler.

Oluf Jørgensen er tilknyttet DMJX på deltid til marts 2015.

Vibeke Borberg tiltræder 1. november og var en af talerne på den Berlingske Fonds mediekonfence i dag om medieetik, 'Medieetik i skudlinjen'.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs