MediaWatch

Hæder til to TV 2-damer

Godt tv-håndværk foran og bagved kameraet udløser dansk og internationalt skulderklap til to mangeårige TV 2-medarbejdere.

To fra TV 2 er i dag blevet hædret for deres tv-håndværk.

Korrespondenten Ulla Terkelsen, 70, har modtaget Alt for damernes kvindepris for sin evne til at rapportere om begivenhedernes gang fra verdens store såvel som mindre brændpunkter, skriver TV 2.

"Både når det gælder begivenheder, der ryster vores verdensorden, rører vores hjerter og rykker vores horisont. Alt sammen med en tårnhøj troværdighed, lige meget om hun står til en fodboldsejrsfest ved Brandenburger Tor i Berlin eller på en kampplads i Ukraine," siger chefredaktør Tina Nikolajsen, Alt for damerne, om begrundelsen.

Hædret for at spotte tv-formater

Samtidig har indkøbsansvarlig Anette Rømer, der er chef for afdelingen Acquisitions and formats på TV 2, modtaget hædersprisen World Screen Format Trendsetter Award 2014 på tv-messen MIPCOM i Cannes. Anette Rømer får prisen for godt tv-købmandsskab - evnen til at spotte og udbrede programformater.

Det er første gang, at prisen uddeles. I år hædres i alt fire prismodtagere, der repræsenterer både store og små markeder på det internationale tv-marked.

"Som både indkøber og producerende redaktør er jeg stolt af gennem årene at have sikret TV 2 omkring 70 titler, ikke mindst ’Vild med dans’ og ’Hvem vil være millionær’, der stadig er hjørnestene i hovedkanalens flade. At få overrakt en branche-pris er et skulderklap, der glæder mig," siger Anette Rømer i en meddelelse.

Både Anette Rømer og Ulla Terkelsen har spillet en rolle i opbygningen af TV 2 fra tv-stationens første leveår. Ulla Terkelsen begyndte som nyhedschef på TV 2 Nyhederne i 1987, mens Anette Rømer kom til året efter. 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs