MediaWatch

DR-mand i spidsen for Det Kgl. Teaters markedsføring

Kreativ Leder i DR Jacob Rosendal forlader DR for at lede alle Det Kongelige Teaters marketingaktiviteter.

Kreativ leder i DR, Jacob Rosendal, forlader DR for at overtage ledelsen af alle Det Kongelige Teaters marketingaktiviteter inden for teater, opera, ballet, koncerter, og tilføre markedsføringen et digitalt løft, skriver BureauBiz.

Han har tidligere været DR's markedsføringredaktør, og i foråret romandebuterede Jacob Rosendal, der er cand.mag. i litteraturvidenskab, med bogen 'Formiddagsherskeren'.

Nu går turen til Det Kongelige Teater, hvor han skal være marketingleder. Opgaven bliver at lede alle marketingaktiviteter – hvad enten det er teater, opera, ballet, koncerter eller andre former for events. Og indsatsen er ikke kun rettet mod publikum, men også erhverv.

Stillingen som marketingleder har været ledig en tid, og Det Kongelige Teater har i forbindelse med ny-ansættelsen ønsket at give disciplinen øget opmærksomhed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs