MediaWatch

Jay Leno på vej mod tv-comeback

Komiker og tv-vært Jay Leno varmer op til sit første regulære tv-job, efter han i februar forlod NBC's The Tonight show, hvor han blev vært i 1992.

Tv-vært Jay Leno er klar til sit første regulære tv-job, siden han forlod The Tonight Show i februar, hvor han var vært i 22 år.

Og den erfarne talkshow vært er endda  loyal nok til at blive i den gamle familie, NBC.

Jay Leno er ved at lukke en aftale med NBC's kabelkanal CNBC, ifølge The Hollywood Reporter. Programmet vil fokusere på Lenos mangeårige store kærlighed til biler og sendes i primetime - ikke sen aften som The Tonight show.

Det er et kup for CNBC at lande Jay Leno. Kanalen er en udpræget nyhedskanal med business fokus, men forsøger at blive en bredere tv-kanal, skriver The Hollywood Reporter. CNBC har endnu ikke bekræftet planerne.

Global: Jay Leno kan være på vej til CNN

Global: Letterman fortsætter - Leno stopper 

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs