MediaWatch

Pia Kjærsgaard fik igen årets 'Ting'-Pris

Forhenværende partiformand Pia Kjærsgaard fik igen tildelt årets 'Ting'-Pris, der blev uddelt onsdag på Christiansborg.

Foto: DF

Pia Kjærsgaard fik igen årets 'Ting'-Pris, der blev uddelt onsdag på Christiansborg, skriver Altinget.

'Altinget's Ting-pris gives til en politiker for særlig evne til at kommunikere, så Christiansborg og vælgerne kommer tættere på hinanden.

Bag valget står en dommerkomite, der består af de tidligere særlige rådgivere for henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen, partner og public affairs direktør i Rud Pedersen Jan Juul Christensen og selvstændig rådgiver i By Serup, Søs Marie Serup Layborn samt Altingets chefredaktør Rasmus Nielsen.

”Du har demonstreret, at selvom man er forhenværende, så kan man sagtens være nærværende. Og det er netop denne overgang, som har aftjent respekt hos dommerkomiteen – og som gør, at årets Ting-Pris 2014 tilgår dig, Pia Kjærsgaard," lød motivationen fra Jan Juul Christensen.

Ting-Prisen er nu uddelt elleve gange. Pia Kjærsgaard modtog også prisen i 2007. Blandt de øvrige prismodtagere er Helle Thorning-Schmidt (S), Villy Søvndal (SF), Søren Pind (V) og Johanne Schmidt-Nielsen (EL).

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs