MediaWatch

Sparerunde koster P1's Niels Lindvig jobbet

P1-reporter og vært Niels Lindvig, der bl.a. er kendt fra P1 Orientering og Udefra, er blandt de fyrede i dagens spareunde.

P1-reporter og vært Niels Lindvig, der er kendt som ekspert og vært fra P1 Orientering og Udefra, er blandt de fyrede i dagens sparesunde, skriver BT.

DR har sendt ham til Skotland, men han har fået at vide, at han skal stoppe med at rapportere fra den opgave, han er på.

"Jeg er udsendt for at dække folkeafstemningen om Skotlands uafhængighed og blev ringet op herovre. Her fik jeg af vide, at jeg er blevet fyret, og at jeg skal ikke rapportere mere, siger Niels Lindvig til bt.dk.

Niels Lindvig er kendt som en af de dygtigste eksperter og fagjournalister, bl.a. med unik indsigt i forholdene i USA, Latinamerika og Storbritannien.

Journalist Anja Bo, velkendt vært på DR2 Deadline og DR2 Morgen, er et andet værtsnavn, der er ramt af dagens fyringsrunde.

Det samlede antal fyringer for DR lander på 101, mens 49 medarbejdere har søgt og fået en frivillig fratrædelser, oplyser DR.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs