MediaWatch

Eyeworks henter programchef hos Monday

Monday mister sin underholdningschef, når Eyeworks fra august udvider programledelsen med en ny programchef.

Katrine Herforth rykker fra Monday Media til programledelsen hos Eyeworks, oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Katrine Herforth kommer fra en stililng som underholdningschef hos Monday Media og bliver ny programchef hos Eyeworks med ansvar for producenterne og produktionerne.

Dermed udvider Eyeworks proigramledelsen - Katrine Herforth kommer til at dele opgaven med Berthel Ravn Berthelsen, der indtil nu har fungeret som programchef hos Eyeworks, men fremover vil koncentrere sig om at være kreativ chef med ansvar for udvikling og salg, mens Katrine Herforth altså bliver produktionsansvarlig.

”Vi oplever et ønske fra tv-stationerne om at få præsenteret langt flere ideer og formater end tidligere, og derfor får udvikling af nye programmer nu større fokus med Berthel Ravn Berthelsen som kreativ chef. Berthel er en af branchens mest erfarne og kompetente tv-personer, og med ham i spidsen får vi for alvor sat power bag udviklingen,” siger adm. direktør Esben Halding, Eyeworks i meddelelsen.

Ansættelsen skal samtidig ses som en oprustning i forbindelse med, at Eyeworks fremover bliver en del af underholdningskoncernen Warner Brothers, der opkøbte det internationale produktionsselskab i begyndelsen af året, fremgår det.

Katrine Herforth tiltræder stillingen 1. august.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere