Metronome udnævner to nye chefer

TV-produktionsselskabet bag programmer som 'Familien på Bryggen' og 'Masterchef' ændrer struktur - og henter ny faktachef og ny producent på TV 2.

Tv-produktionsselskabet Metronome, der bl.a. står bag programmer som 'Familien på Bryggen', 'Masterchef' og 'Hvem vil være millionær', ændrer organisation og udnævner to nye områdechefer per 1. maj.

Til jobbet som faktachef har Metronome hentet Heidi Kim Andersen, der kommer fra en stilling som fakta redaktør på TV 2. Før det var hun redaktionschef på en lang række fakta og dokumentarprogrammer for Eyeworks, Koncern og Bastard film.

Til stillingen som underholdningschef, har selskabet udnævnt Charlotte Holm, der kommer fra en stillings om producent ved Metronome, og blandt andet har stået bag programmer som  'Hvem vil være Millionær?' og 'Klipfiskerne'.

De to områdechefer bliver faglige chefer for samtlige programmer og vil referere til Tine Bendix, tidl. sportschef på DR, der for få måneder siden blev programchef på Metronome.

Omstruktureringen følger efter flere år, hvor Metronome har oplevet vækst og fremvist solide bundlinjer.

"Efter flere års vokseværk, handler det nu om at få mere tid til at reflektere over hvad vi laver og udvikle vores programmer. Sjælen er vigtig at have med og derfor er Heidi og Charlottes første store opgave, at få frigivet tid hos gruppen af dygtige producenter, så der bliver endnu mere overskud til refleksion”, siger adm. direktør i Metronome, Kent Nikolajsen, i en pressemeddelelse.

Af samme årsag har Metronome derfor også ansat endnu en producent: Susanne Funder-Mikkelsen, der gennem de sidste seks år har været redaktør på TV 2, begynder 1. maj sin nye stilling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også