MediaWatch

Tidl. DR-direktør går ind i kommunikationsbureau

Kommunikationsvirksomheden Stagis sætter nyt bestyrelseshold med en tidl. DR-direktør og en af stifterne af rådgivningsvirksomheden Red Associates. 

Stagis' bestyrelse: Fra venstre CEO og bestyrelsesmedlem Nikolaj Stagis, bestyrelsesformand Frederik Wiedemann, bestyrelsesmedlem Thomas Hertz. | Foto: Pressefoto, Stagis

Design- og kommunikationsvirksomheden Stagis opruster og har hentet nye strategiske profiler ind i bestyrelsen.

Stagis er specialiseret i at rådgive virksomheder og organisationer om, hvordan de kan "leve og udtrykke deres brand".

Virksomheden blev grundlagt af Nikolaj Stagis i 1997, og han har siden været frontfigur for virksomheden, der nu tager et skridt på vej mod et skifte fra ejerledet virksomhed til at have en mere aktiv bestyrelse og flere seniorprofiler.

I oktober sidste år hentede selskabet Frederik Wiedemann, medstifter af og tidligere CEO for rådgivnings- og innovationsvirksomheden Red Associates, nu CEO for Agilic, ind som bestyrelsesformand.

Samtidig blev Thomas Hertz, tidl.marketing- og kommunikationsdirektør i DR, nu CEO for modevirksomheden Stine Goya, nyt medlem af bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs