MediaWatch

Dedikeret radiomand runder de 40 år

Den tidligere Sky Radio-direktør, Kasper Krüger, fylder 40 år i dag.

Tidligere radiodirektør for det lukkede Sky Radio i Danmark, Kasper Krüger, fylder 40 år i dag.

Kasper Krüger er født og opvokset i Københavnerforstaden Farum, er uddannet cand.polit. og har arbejdet med radiomediet i næsten 24 år.

Først som radiovært på bl.a. Radio Uptown og Radio2. Siden i spidsen for Sky Radio som lokalt-baseret netværk fra år 2000, og dernæst som direktør for det landsdækkende Sky Radio i perioden 2003-2005.

Sky Radio lukkede i november 2005, og i en årrække derefter varetog han interesserne for selskabet i Danmark i forbindelse med de efterfølgende retssager, kombineret med sit konsulentarbejde. Han genoptog også sin gamle forretning som velassorteret DJ ved bryllupper, fødselsdage og andre fester.

I 2010 lancerede Kasper Krüger tv-kanalen Uptown, der kun viser danske musikvideoer. I december 2012 introducerede han en tv-kanal, der kun viste julevideoer.

Derudover har Kasper Krüger været opstillet for Venstre til fire folketingsvalg fra 1998-2007, og var i 2010 kortvarigt indkaldt som stedfortræder for Forsvarsminister Gitte Lillelund Bech.

Kasper Krüger var opstillet, som borgmesterkandidat, ved kommunalvalget i november 2009 i Furesø Kommune og blev valgt som 2. viceborgmester.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere