MediaWatch

"Bunkerens" rektor fylder rundt

Rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Jens Otto Kjær Hansen, fylder 60 år.


For 10 år siden vendte Jens Otto Kjær Hansen tilbage til Journalisthøjskolen i Aarhus, hvor han selv blev uddannet i 1976.

Han begyndte som leder af efter- og videreuddannelsesdelen og fem år senere efter fusionen til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole blev han ordførende leder af højskolens direktion. I sommeren 2011 blev han ansat som rektor. I dag fylder han 60 år og kan se tilbage på en bred journalistisk karriere.

Som nyudklækket journalist blev Jens Otto Kjær Hansen ansat på Jyllands-Posten, hvor han virkede som journalist og redaktionschef i knap ti år og herunder fik Cavling-prisen i 1978. Han har også været omkring kommunikationsfaget som kommunikationschef ved Jysk Teknologisk Institut og som selvstændig med PR-bureauet Image Selskabet A/S.

Igennem årene har han passet flere tillids- og bestyrelsesposter. Blandt andet som medlem af Jyllands-Postens bestyrelse fra 1995-2001 og siden 1993 som vicekonsul for Spanien.
I 2012 modtog han Ridderkorset af Dannebrogordenen. Han har sideløbende suppleret uddannelses-cv’et med en exam.art. i filosofi fra Aarhus Universitet og en MBA fra Henley Management College/Brunel University.

Privat bor han i Aarhus med ergoterapeut Elin Forbord Hansen, som han har fire voksne børn med.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere