MediaWatch

Ny salgschef til TV 2 Kanalsalg

Steen Ascanius skal fremover stå i spidsen for salget af TV 2's kanaler til tv-distributørerne - han kommer fra en lignende stilling hos Discovery Channels.

TV 2 har ansat Steen Ascanius, 44, som ny salgschef til TV 2 Kanalsalg, der skal stå i spidsen for arbejdet med at sælge og markedsføre TV 2's kanaler til antenneforeninger og andre tv-distributører.

Steen Ascanius kommer fra en stilling som salgschef i Discovery Channels distributionsforretning - en stilling, han har haft i knap fem år.

Inden jobbet i Discovery arbejdede Steen Ascanius to år som salgschef hos SBS TV og inden da som account manager i Canal Digitals kabel-tv forretning.

"Steen har den helt rigtige erfaring, tyngde og ikke mindst relationer i antenneforeningsmarkedet og blandt tv-distributørerne til fortsat at kunne styrke TV 2-kanalernes placering. I lanceringen af TV 2 Fri i 2013-14 får Steen også en central og ledende rolle i at sælge kanalen ind til antenneforeningerne," siger salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, Stig Møller Christensen i meddelelsen.

Steen Ascanius tiltræder på TV 2 pr. 1. februar 2013 og afløser Alexander Nørgaard-Madsen, der har ønsket at stoppe på TV 2 og er fratrådt med udgangen af 2012.

- LR

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere