MediaWatch

Mandag Morgens Per Meilstrup er død

Klimadirektør på Mandag Morgen, Per Meilstrup, er gået bort. Han blev kun 49 år.

Lige inden nytår – søndag d. 30. december – tabte Per Meilstrup kampen mod en uhelbredelig kræftsygdom. Det skriver Erik Rasmussen, administrerende direktør og udgiver af Mandag Morgen, hvor Per Meilstrup var ansat som klimadirektør.

Per Meilstrup arbejdede i mere end 20 år inden for kommunikation, politik, rådgivning, journalistik og ledelse og har været en særlig benyttet kommentator herhjemme inden for klima og miljø - ikke mindst i forbindelse med klimatopmødet i København i 2009.

Netop det skrev Per Meilstrup en bog om i 2010 – Kampen om klimaet – som han blev nomineret til en Cavling for samme år.

Erik Rasmussen skriver bl.a. om Per Meilstrup:

”Per kombinerede i én og samme person en række unikke kvaliteter. Hans faglige kompetencer var i særklasse. Han brændte for klimadagsordenen og blev fuldt fortjent mediernes foretrukne ekspert på området. Han koblede dyb indsigt med stærke kommunikative evner og skarpe synspunkter – såvel når han udtrykte sig på de elektroniske medier, på sine blogs eller i sit forfatterskab. Hans indsats skabte bred respekt.”

Per Meilstrup var journalist af uddannelse og har tidligere bl.a. arbejdet som kommunikationschef i Miljøstyrelsen.

- TBC

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere