MediaWatch

Hegelund forlader landbruget

Kommunikationsdirektør Susanne Hegelund forlader Landbrug & Fødevarer i forbindelse med omlægninger, der betyder farvel til seks stillinger samt magasinet Food&Culture.

Erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer lægger om og sætter ind med besparelser på kommunikationsområdet. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Der nedlægges seks stillinger og magasinet Food&Culture lukkes. I den forbindelse har kommunikationsdirektør Susanne Hegelund, der er tidligere chef for TV Avisen, valgt at forlade sin stilling.

"Sammen er vi nået langt, og min egen opgave er fuldført. Jeg har svært ved at se mig selv i det nye Landbrug & Fødevarer og kaster mig nu over andre projekter. Jeg vil savne de mange dygtige og engagerede kollegaer på Axelborg. Det samme gælder de danske landmænd. De er et herligt folkefærd, og forhåbentlig kan jeg fastholde forbindelsen til erhvervet," siger Susanne Hegelund i meddelelsen.

Susanne Hegelund stopper i organisationen med udgangen af september, hvem der overtager stillingen, oplyses ikke.

Hun kom til Landbrug & Fødevarer for halvandet år siden fra en stilling som politisk reporter på TV 2 News - efter at have været mange år på TV Avisen. Her stoppede hun i slutningen af 2009 i forbindelse med en stor ledelsesrokade.

- LR

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs