MediaWatch

P3-vært til Husk lige tandbørsten

Når komikeren Christian Fuhlendorff byder velkommen til en ny omgang af ’Husk Lige Tandbørsten’ fredag den 7. september klokken 20.00 på DR1, bliver det med den 28-årige radiovært fra P3 Christina Bjørn som medvært.Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Når komikeren Christian Fuhlendorff byder velkommen til en ny omgang af ’Husk Lige Tandbørsten’ fredag den 7. september klokken 20.00 på DR1, bliver det med den 28-årige radiovært fra P3 Christina Bjørn som medvært.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.


DR sendte første gang Husk lige tandbørsten i 1995-96 - og var det store gennembrud for komikeren Casper Christensen og hans medvært Anette Toftgaard. Programmet skal tage fredagskampen op mod TV 2's store, stabile underholdningsklassiker Vild med Dans, der også får premiere i efteråret.

Rollen som Husk lige tandbørstens husorkester er tilfaldet duoen Hej Matematik.

- LR


Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs