MediaWatch

Rachlin: Lad os nu for h.. hugge nogle DR-lyttere

Den garvede radiomand og popekspert, Dan Rachlin, der i dag optræder på især SBS’ NovaFM, imødeser den kommende sammenlægning af de to aktører - SBS Radio og New Radio.Fusionen ender med at danne ét kommerciel radioselskab med seks radiobrands. I spidsen står Jim Receveur, som Rachlin ser frem til at blive kollega med igen.

Den garvede radiomand og popekspert, Dan Rachlin, der i dag optræder på især SBS’ NovaFM, imødeser den kommende sammenlægning af de to aktører - SBS Radio og New Radio.

Fusionen ender med at danne ét kommerciel radioselskab med seks radiobrands. I spidsen står Jim Receveur, som Rachlin ser frem til at blive kollega med igen.

“Jeg har ikke arbejdet sammen med Jim, siden han kom ind af døren på Uptown for 25 år siden…så det ser jeg frem til. Hans hjerte og kærlighed til mediet kan ingen i hvert fald sætte i tvivl,” siger Dan Rachlin fra sommerlandet til Radioassistant.com

Rachlin synes især om Jim Receveurs prioriteringer af, hvem SBS' rigtige konkurrent er.

“Lad os nu for helvede gå ud og hugge lyttere fra DR,” lyder en kampklar radiovært.

Dan Rachlin siger også, at han ikke er bange for at blive til overs i den store forestående fusionsproces, hvor det ikke undgås, at en del ansatte må forlade skuden. Det har han prøvet så mange gange før i de 25 år, han har været aktiv i radio.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs