MediaWatch

Ny chef for P1 Morgen

Det bliver et særdeles velkendt ansigt i P1-familien, der fremover skal stå journalistisk i spidsen for DR Nyheders radioflagskib P1 Morgen samt P1 Debat og radioaviserne om formiddagen på P1 og P4. Susanna Arpi kommer fra en stilling som redaktør på P1 Morgen, men rykker nu op som ny journalistisk chef for de tidlige radionyheder. Det bekræfter redaktionschef for radionyhederne i DR Nyheder, Peter Faurholdt-Løfvall.

Det bliver et særdeles velkendt ansigt i P1-familien, der fremover skal stå journalistisk i spidsen for DR Nyheders radioflagskib P1 Morgen samt P1 Debat og radioaviserne om formiddagen på P1 og P4.

Susanna Arpi kommer fra en stilling som redaktør på P1 Morgen, men rykker nu op som ny journalistisk chef for de tidlige radionyheder. Det bekræfter redaktionschef for radionyhederne i DR Nyheder, Peter Faurholdt-Løfvall.

Susanna Arpi efterfølger Judith Skriver, der efter omstruktureringen i DR Nyheder i foråret blev journalistisk chef for de eftermiddagens nyheds- og aktualitetsprogrammer på P1, 'Orientering' samt de senere radioaviser på P1 og P4.

Bedre samspil
Ifølge redaktionschef Peter Faurholdt-Løfvall står der øget samarbejde på opgavelisten for den nye tovholder på P1 Morgen.

"Opgaven bliver først og fremmest at skabe et tættere samarbejde mellem radioaviserne og vores aktualitetsprogrammer (som P1 Morgen, P1 Debat og Orientering, red.)," siger Peter Faurholdt-Løfvall, som både Susanna Arpi og Judith Skriver refererer til.

"Vi skal forbedre flowet mellem radioaviserne og P1 Morgen og løfte den samlede oplevelse af morgenfladen. Det er den samme pakke, lytterne køber, og de skulle gerne hænge godt sammen. Vi samarbejder også i dag, men vil vil gerne gøre det endnu mere," siger Peter Faurholdt-Løfvall.

Som et led i processen skal radioaviserne og aktualitetsprogrammerne flytte sammen i et nybygget studie i DR Byen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs