MediaWatch

Endnu en ex-TV 2 vært til DR Vejret

Den tidligere vejrvært på TV 2, Per Fløng, vender tilbage til tv-skærmen, men denne gang på DR, skriver Politiken.dk.Efter 11 år stoppede Per Fløng i 2010 på TV 2 Vejret - men er altså nu igen klar til at forberede danskerne på de kommende dages vind og vejr.

Den tidligere vejrvært på TV 2, Per Fløng, vender tilbage til tv-skærmen, men denne gang på DR, skriver Politiken.dk.

Efter 11 år stoppede Per Fløng i 2010 på TV 2 Vejret - men er altså nu igen klar til at forberede danskerne på de kommende dages vind og vejr.

Per Fløng er den seneste af flere værter, DR har ansat, der kommer fra en karriere på TV 2 - heriblandt vejrværterne Cecilie Hother og Mikkel Fønsskov. DR har dog også mistet en vejrvært til TV 2 i foråret - Majbrit Søgaard.

Chef for DR Vejret afviser, at DR er gået på rov hos konkurrenten:

"Om de er fra TV 2 eller ej, tænker vi ikke på. Jeg går efter de dygtigste medarbejdere. Og de dygtige vil gerne arbejde for DR Vejret, fordi der kommer til at ske meget spændende med vejret fra DR i de kommende måneder," siger Per Bjerre til Politiken.dk.

Ud over vejrværter har DR også hyret andre tidligere TV 2-profiler til skærmen på det seneste; Børsen-reporter og finansvært på TV 2 News, Nina Munch-Perrin, finansvært på TV 2 News Charlotte Vestergaard Beder samt sportsværten Ulla Essendrop.

- MW

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs