MediaWatch

Ny chef for Telias danske bredbåndsforretning

Telias danske bredbåndsforretning får ny adm. direktør. Det bliver Ken Helleskov Andersen, der i to et halvt år har været med i bredbåndsforretningens nuværende ledelse.

Efter tre år som chef for Telias danske bredbåndsforretning vender Dan Strömberg tilbage til Stockholm Ken H. Andersen får dermed ansvaret for at fortsætte Telias bredbåndsforretning, der omfatter fastnet, bredbånds- og IP-tjenester til privatmarkedet, erhvervsmarkedet samt grossistforretningen (Wholesale).

Telias danske bredbåndsforretning får ny adm. direktør. Det bliver Ken Helleskov Andersen, der i to et halvt år har været med i bredbåndsforretningens nuværende ledelse.

Efter tre år som chef for Telias danske bredbåndsforretning vender Dan Strömberg tilbage til Stockholm

Ken H. Andersen får dermed ansvaret for at fortsætte Telias bredbåndsforretning, der omfatter fastnet, bredbånds- og IP-tjenester til privatmarkedet, erhvervsmarkedet samt grossistforretningen (Wholesale).

Ken H. Andersen har i to et halvt år været Vice President med ansvar for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning og har samtidig været medlem af ledelsen. Han har tidligere varetaget ledende stillinger inden for salg og marketing i store koncerner i Danmark og i udlandet.

Telia har indledt en rekrutteringsproces for at finde en ny chef for privatmarkedet efter Ken H. Andersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs