MediaWatch

Charlotte Beder skifter fra TV 2 News til TVA

Efter sommerferien får TV-Avisen faste værter på den tidlige og den sene udsendelse, ligesom der kommer faste weekendværter. Det skriver DR i en pressemeddelelse.Det første skridt er, at DR har ansat TV 2 News' Charlotte Vestergaard Beder på 18.30-udsendelsen lørdage og søndage.

Hun tiltræder i DR den 1. oktober.

Efter sommerferien får TV-Avisen faste værter på den tidlige og den sene udsendelse, ligesom der kommer faste weekendværter. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Det første skridt er, at DR har ansat TV 2 News' Charlotte Vestergaard Beder på 18.30-udsendelsen lørdage og søndage.

Hun tiltræder i DR den 1. oktober.

Charlotte Vestergaard Beder kommer fra en stilling som vært på TV 2 Finans, og inden da har hun arbejdet som reporter på Christiansborg for Morgenavisen Jyllands-Posten og som erhvervsreporter på Berlingske Tidende.

”Vi ansætter Charlotte Beder på TV-Avisen, fordi hun er en utrolig dygtig journalist og studievært. Hun passer perfekt ind på vores hold af kendte profiler på TV-Avisen. Vi er i gang med en større journalistisk oprustning med faste, stærke studieværter og faste korrespondenter på de vigtigste stofområder i Danmark og i verden,”siger chefen for TV-Avisen, Naja Nielsen i meddelelsen.

Forleden meddelte DR, at en anden TV 2 News erhvervsvært kommer til DR, nemlig Nina Munch-Perrin.

Hvem de øvrige faste værter er på TV Avisen klokken 18.30 og 21.00, løfter DR sløret for ved en senere lejlighed.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs