MediaWatch

Udgiver med eventyr i blodet fylder 50

Aller-koncernen er kendt for sine kulørte blade, og det mærkat passer også godt på koncernes direktør, Bettina Aller, der fejrer 50-års fødselsdag samtidig med hendes 25-års jubilæum i morgen.

Med ikke mindre end seks nordpols-ekspeditioner i rygsækken er Bettina Aller nok mere kendt som eventyrer i offentligheden - end direktør i familiedynastiet Aller Media.

Bettina Aller er født ind i mediekoncernen som femte generation. I morgen kan hun fejre sit 25-års jubilæum i mediehuset samtidig med, at hun fylder 50 år og kan se tilbage på fem årtier i nærkontakt med mediemarkedet som en del af det kulørte bladhus, der er markedsleder på ugebladsmarkedet og for længst har forgrenet sig til de andre nordiske lande: Norge, Sverige og Finland. 
 
Karrieren har som bekendt også budt på andre eventyr - først og fremmest i kraft af de rejser og ekspeditioner, Bettina Aller har kastet sig ud i og søgt udfordringer i. Blandt "distancerne" har hun krydset Kalimantan langs ækvator, fra Pontianak til Samarinda på flodpram og kano, vandret over bjergene ved Müller pas og som den første danske kvinde gået på ski til Nordpolen.

Bettina Aller har udgivet flere bøger og medvirket i flere tv-udsendelser om sine ekspeditioner og rejser - men også været omkring TV2's dansegulv som deltager i 'Vild med dans'.

Til sommer går det løs igen, hvor hun skal på en verdensomspændende rejse til søs med sin mand og fire børn, hvoraf de to yngste er bare to år gamle. Hun har to børn fra sit første ægteskab med Ole Simonsen og tvillingerne med sin nuværende mand, freelance-fotografen og rejsekammeraten Jean Gabriel Leynaud.

- CT, LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs