MediaWatch

Direktør forlader Jøp, Ove & Myrthu

Kommunikationsbureauet Jøp, Ove & Myrthu A/S skal finde en ny direktør. Efter fem år hos kommunikationsrådgiverne - heraf de seneste to år som partner, adm. direktør og daglig leder forlader Mikael Baden posten efter eget ønske. Fremover vil han arbejde med strategisk kommunikation som selvstændig rådgiver i sit eget firma, BadenBaden.

Kommunikationsbureauet Jøp, Ove & Myrthu A/S skal finde en ny direktør. Efter fem år hos kommunikationsrådgiverne - heraf de seneste to år som partner, adm. direktør og daglig leder forlader Mikael Baden posten efter eget ønske.

Fremover vil han arbejde med strategisk kommunikation som selvstændig rådgiver i sit eget firma, BadenBaden.

"Jeg har haft fem forrygende år hos et af Danmarks stærkeste kommunikationsbureauer. Men fagligt og personligt er jeg nået til et af de T-kryds i livet, hvor man må gå den ene eller den anden vej. Jeg ønsker fortsat at rådgive inden for kommunikation og strategi, men det skal være i rollen som helt fri fugl. Det er den hidtil største og sværeste beslutning i mit arbejdsliv. Men den har givet mig ny energi, og det beviser, at beslutningen er helt rigtig," siger han i en meddelelse.

Mikael Baden er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som erhvervsreporter på bl.a. Berlingske Nyhedsmagasin og Dagen, inden han skiftede til Jøp, Ove & Myrthu i 2007.

- PFL, LR

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs