MediaWatch

Langkilde afløser Dorph som royal vært

Johannes Langkilde er Natasja Crones nye makker på TV 2's royale dækning efter Jes Dorph-Petersens afgang fra stationen.

Johannes Langkilde og Natasja Crone er TV 2's nye makkerpar ved royale begivenheder, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Natasja Crone har ellers hidtil ofte været flankeret af Jes Dorph-Petersen som har skiftet til TV3 som ny sportsvært.

Det nye værtspar får deres debut, når prinsesse Marie og prins Joachims datter døbes i Møgeltønder søndag 20. maj. 

"Det bliver både sjovt og spændende, og jeg går til opgaven med stor ydmyghed. Kongeligt stof har både kulturen, historien og samfundet i sig, og det er den type tv, der kan samle nationen på en positiv måde. Og så bliver det fedt at arbejde sammen med Natasja, for hun er bare skøn," siger Johannes Langkilde i pressemeddelelsen.

Han har en stor autoritet som vært, siger Ulla Pors Nielsen TV 2's event- og udviklingschef i meddelelsen og tilføjer: 

"Han er en seriøs journalist med stor musikalitet - og alt det skal han bruge, når han nu bliver danskernes guide til kongelige begivenheder. Natasja og Johannes er et stærkt par og værter på kongeligt hofleverandør-niveau."

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs