MediaWatch

To nye profiler til Informations bestyrelse

Teaterdirektør Kitte Wagner og direktør Rasmus Bech Hansen træder ind i Informations bestyrelse som led i fornyelsen i toppen.

Sidste år fik Information ny bestyrelsesformand i skikkelse af tidligere direktør for Berlingske-koncernen, Lasse Bolander. I år slutter endnu to nye profiler, Rasmus Bech Hansen og Kitte Wagner, sig til bestyrelsen som led i den ledelsesmæssige fornyelse, mediehuset har gennemgået det seneste halvandet år. Det oplyser Information i en meddelelse.

Rasmus Bech Hansen er direktør i det London-baserede brandingbureau Venturethree, der blandt andet rådgiver internationale medievirksomheder som BskyB og The Times. Han er tidligere adm. direktør i Kontrapunkt, er uddannet Bs.Scient.Pol fra Københavns Universitet og har en mastergrad (MPA) fra Harvard University.

Kitte Wagner er adm. direktør for Nørrebro Teater og har siden 2007 stået i spidsen for profil- og publikumsforandringen på teatret. Hun er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitetscenter med dramaturgi fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet bl.a. som dramaturg og manuskriptudvikler på Betty Nansen Teatret.

Ud af bestyrelsen træder advokat Carsten Malby, der har siddet med siden 1980 og Henrik Krog, formand for foreningen Informations Venner. Blandt medarbejderrepræsentanterne blev der også skiftet ud - redaktør Nikolai Thyssen blev afløst af journalist Anna von Sperling.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs