MediaWatch

Ask Greiffenberg til Popgun

Popgun Production udvider styrken med Ask Greiffenberg, der tidligere har været underholdnings- og udviklingschef hos Mastiff og før da producer hos Blu.

Popgun Production udvider styrken med Ask Greiffenberg, der tidligere har været underholdnings- og udviklingschef hos Mastiff og før da producer hos Blu.

"Med Ask får vi dels en af Danmarks dygtigste producenter med et unikt øje for underholdning, men også øget vores kompetencer på udvikling med et stærkt internationalt fokus," siger Popguns direktør, Louise Ellerbæk, i en pressemeddelelse.

"Popgun Production har haft et godt år i 2011, og det giver os muligheden for at udvide det faste team og vores genrekatalog. Målet er at skabe markante successer i Danmark, der har internationalt potentiale. Vores udviklingsteam har allerede lavet formater, som er ude på det internationale marked, og nu sætter vi yderligere fart på den udvikling samtidig med at vi styrker vores fokus på det danske marked," siger Louise Ellerbæk.

Popgun producerer i foråret bl.a. TV 2's nye format 'Skriftestolen', hvor kendisser som  Julie Zangenberg, Bubber, Johanne Schmidt-Nielsen og Felix Schmidt i bedste Mads og monopolet-stil giver danskere med et dilemma, der trænger til at blive luftet og vendt med andre, gode råd om livets små og store dilemmaer. 

- LR

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs