MediaWatch

Jakob Elkjær ny pressechef for Frank Jensen

Journalistens tidligere chefredaktør og nuværende medieredaktør på Politiken, Jakob Elkjær, skifter spor til en stilling som pressechef hos Københavns overborgmester Frank Jensen. "Jeg havde lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg har arbejdet som skrivende journalist igennem mange år, men jeg har aldrig arbejdet med kommunikation. Det glæder jeg mig meget til at prøve. Det er et rigtig spændende job, København er inde i en rivende udvikling," siger Jakob Elkjær til MediaWatch.

Journalistens tidligere chefredaktør og nuværende medieredaktør på Politiken, Jakob Elkjær, skifter spor til en stilling som pressechef hos Københavns overborgmester Frank Jensen.

"Jeg havde lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg har arbejdet som skrivende journalist igennem mange år, men jeg har aldrig arbejdet med kommunikation. Det glæder jeg mig meget til at prøve. Det er et rigtig spændende job, København er inde i en rivende udvikling," siger Jakob Elkjær til MediaWatch.

Jakob Elkjær er uddannet journalist og har siden 1996 været ansat på Berlingske, Politiken, Ritzau, Information og fagbladet Journalisten. Senest har han været medieredaktør på Politiken i ca. halvandet år.

Jakob Elkjær tiltræder 1. marts og afløser Amalie Kestler, der ved årsskiftet tiltrådte som politisk redaktør på Information.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs