MediaWatch

Jakob Elkjær ny pressechef for Frank Jensen

Journalistens tidligere chefredaktør og nuværende medieredaktør på Politiken, Jakob Elkjær, skifter spor til en stilling som pressechef hos Københavns overborgmester Frank Jensen. "Jeg havde lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg har arbejdet som skrivende journalist igennem mange år, men jeg har aldrig arbejdet med kommunikation. Det glæder jeg mig meget til at prøve. Det er et rigtig spændende job, København er inde i en rivende udvikling," siger Jakob Elkjær til MediaWatch.

Journalistens tidligere chefredaktør og nuværende medieredaktør på Politiken, Jakob Elkjær, skifter spor til en stilling som pressechef hos Københavns overborgmester Frank Jensen.

"Jeg havde lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg har arbejdet som skrivende journalist igennem mange år, men jeg har aldrig arbejdet med kommunikation. Det glæder jeg mig meget til at prøve. Det er et rigtig spændende job, København er inde i en rivende udvikling," siger Jakob Elkjær til MediaWatch.

Jakob Elkjær er uddannet journalist og har siden 1996 været ansat på Berlingske, Politiken, Ritzau, Information og fagbladet Journalisten. Senest har han været medieredaktør på Politiken i ca. halvandet år.

Jakob Elkjær tiltræder 1. marts og afløser Amalie Kestler, der ved årsskiftet tiltrådte som politisk redaktør på Information.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs