MediaWatch

Ny teknisk direktør til Xstream

Martin Eiler er udnævnt til den nye teknologidirektør i web-tv virksomheden Xstream.

Martin Eiler er udnævnt til ny CTO – teknologidirektør- i web-tv virksomheden Xstream.

Martin Eiler har tidligere har stået i spidsen for en række små og store projekter i Danmark såvel som internationalt. Blandt andet medvirkede han i introduktionen af Silverlight teknologien for udviklere og webbureauer i Danmark.

"Martin har haft en imponerende karriere. De evner, han har bevist han har, skal han nu omsætte hos Xstream, og jeg er rigtig glad for at vi har fået en så skarp og kompetent person til stillingen. En der også vil udfordre Xstream som virksomhed og bidrage til at ruste Xstream til fremtidige internationale og nordiske kunder og projekter, siger administrerende direktør, Frank Thorup, Xstream.

Xstream forventer at udnytte Martin Eilers mere end 10 års erfaring med bl.a. design og udvikling af rich-media Internet applikationer for kunder i mange forskellige brancher. 

Xstream er en dansk streamingvirksomhed der leverer blandt andet web-tv løsninger til de fleste nordiske mediehuse samt ”Over- the-top” (OTT) løsninger for nordiske og internationale virksomheder som; Telenor, nutv.dk, SBS, Comoyo, Canal Digital og Altibox.

PFL
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs