MediaWatch

Peter Hermann til Horisont Gruppen

Mediehuset Horisont Gruppen har ansat Peter Hermann som ny business manager med primært ansvar for salg til erhvervsmagasinet SCM.

Peter Hermann rykker fra et job som salgschef i JSL Publications, hvor han havde ansvar for salg til Golfmagasinet, over til Horisont Gruppen.

Her skal han være Business Manager med primært ansvar for salg til erhvervsmagasinet SCM, skriver Horisont Gruppen i en pressemeddelelse.

Peter Hermann har en fortid som professionel badmintonspiller i 20 år. Det førte ham ind i mediebranchen, da han som badmintontræner for Søndagsavisens ejer, Richard Bunck, blev opfordret til at søge et job på gratisavisen. Efter et halvt år ”i lære” under en bladchef fik han et salgschef-job på Søndagsavisen, hvor han arbejdede fra 2000 og ti år frem med salgsansvar for blandt andet Amager-, Gladsaxe-Søborg- og Hillerød-udgaverne.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs