MediaWatch

Krede smutter fra DR

Radio- og tv-værten Kristian ‘Krede’ Pedersen, der de seneste to år også har været redaktør i DR Medier, forlader DR.

Kristian Pedersen, bedre kendt som Krede, stopper hos DR, skriver DR i en pressemeddelelse.

“Efter et forår på P6 Beat og en sommerferie på ‘Aftenshowet’, må jeg erkende, at jeg befinder mig bedst blandt kabler, der bliver trukket og idéer under udvikling. DR Medier og jeg har derfor aftalt, at jeg stopper pr. 1. september,” siger Kristian Pedersen i meddelelsen.

Krede var for nylig sommervært på DR 1's ‘Aftenshowet’. Han vendte efter nogle års pause tilbage til DR i 2009, hvor han har arbejdet som musikredaktør på DR2 og været ansvarlig for P3's events og musik. Krede har desuden været med til at udvikle DR's nye digitale radiokanaler og været en af de faste værter på DAB-kanalen P6 Beat.

Der er ingen sure miner fra DR’s radiochef, Tor Arnbjørn:

“Krede har været en dygtig kollega og glimrende vært. Jeg har forståelse for, at han nu gerne vil væk fra opgaverne i DR Medier og videre til produktionen uden for DR. Det ønsker jeg ham held og lykke med.”

Hvad Krede fremover skal karrieremæssigt ligger endnu ikke fast.

- DSM

 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs