MediaWatch

Børsen-redaktør til DR Nyheder

Efter 12 år på Børsen skifter Karsten Engmann Jensen, redaktør på Børsen TV, redaktionslokalerne i Møntergade ud med DR Nyheders i Ørestaden. DR Nyheder optrapper dækningen af den internationale finans- og gældskrise i den kommende tid, skriver DR, og har derfor ansat Karsten Engmann Jensen, 47, som økonomisk ekspert og finanspolitisk medarbejder. Opgaven bliver først og fremmest at gøre seere og lyttere klogere på den økonomiske og finanspolitiske udvikling og dens konsekvenser.

Efter 12 år på Børsen skifter Karsten Engmann Jensen, redaktør på Børsen TV, redaktionslokalerne i Møntergade ud med DR Nyheders i Ørestaden.

DR Nyheder optrapper dækningen af den internationale finans- og gældskrise i den kommende tid, skriver DR, og har derfor ansat Karsten Engmann Jensen, 47, som økonomisk ekspert og finanspolitisk medarbejder. Opgaven bliver først og fremmest at gøre seere og lyttere klogere på den økonomiske og finanspolitiske udvikling og dens konsekvenser.

”Vi glæder os til at nyde godt af Karsten Engmanns evner. Med sin baggrund i for eksempel Nationalbanken og på Børsen formår han både formmæssigt og i substansen at formidle de globale finanshistorier, der har afgørende betydning for Danmark og dermed os alle,” siger DR's nyhedsdirektør Ulrik Haagerup i pressemeddelelsen.

TV Avisen har tidligere benyttet Børsens nye journalistiske chefredaktør, Niels Lunde, meget til at udlægge den økonomiske tekst, og ifølge Ulrik Haagerup vil det samarbejde også fortsætte så vidt muligt.

Karsten Engmann Jensen er forfatter til flere bøger om økonomi og har tidligere været ansat som cheføkonom i Institut for Konjunkturanalyse og arbejdet som økonom i Nationalbanken og Udenrigsministeriet.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs