MediaWatch

Lars Mossing forlader MTV Networks Nordic

Lars Mossing, SVP, General Manager Nordic, har besluttet at forlade MTV Networks efter seks år. Han fratræder stillingen ultimo september, men vil fungere som konsulent for virksomheden resten af året, står der i en netop udsendt pressemeddelelse fra MTV.

Lars Mossing, SVP, General Manager Nordic, har besluttet at forlade MTV Networks efter seks år.

Han fratræder stillingen ultimo september, men vil fungere som konsulent for virksomheden resten af året, står der i en netop udsendt pressemeddelelse fra MTV.

Lars Mossings ansvarsområder for de nordiske brands vil blive integreret i MTV Networks Norths organisation. Det kommercielle ansvar overtages af Andrea Sahlgren, hvis nuværende ansvarsområde udvides til at omfatte hele den nordiske region med en stilling som VP, Commercial Director, som hun tiltræder 1. oktober.

”Jeg ser frem til at påtage mig den nye nordiske rolle og til at udvide mit ansvarsområde til også at inkludere Danmark, Norge og Finland”, siger Andrea Sahlgren om sin nye rolle. ”MTV Networks Nordic har et fantastisk team, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med dem i jagten på nye kommercielle muligheder,” siger hun i meddelelsen.

- CT

 

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs