MediaWatch

Jan Bjarke Nielsen til 24syv

1. september slutter en nyhedsredaktør sig til Radio 24syv-holdet. Det er Jan Bjarke Nielsen, der kommer fra en stilling som nyhedsredaktør på Berlingskes netavis, b.dk, der skifter til radioen, erfarer MediaWatch. Jan Bjarke Nielsen har tidligere arbejdet med radio på RadioNyhederne i Nordjyske Medier - han har været på Berlingske siden 2004. På Radio 24syv bliver han nyhedsredaktør for cirka 30 nyhedsjournalister, når radioen går i æteren 1. november. - LR

1. september slutter en nyhedsredaktør sig til Radio 24syv-holdet. Det er Jan Bjarke Nielsen, der kommer fra en stilling som nyhedsredaktør på Berlingskes netavis, b.dk, der skifter til radioen, erfarer MediaWatch.

Jan Bjarke Nielsen har tidligere arbejdet med radio på RadioNyhederne i Nordjyske Medier - han har været på Berlingske siden 2004.

På Radio 24syv bliver han nyhedsredaktør for cirka 30 nyhedsjournalister, når radioen går i æteren 1. november.

- LR

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs