MediaWatch

Erik Møller stopper i Midtjyske

En af de længst siddende jyske chefredaktører takker af i år, skriver Dagbladet på sin netavis. Chefredaktør Erik Møller siger farvel til mediehuset i Holstebro, hvor han har stået i spidsen for Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer og Folkebladet Lemvig, der tidligere var en del af De Bergske Blade, men i dag udgives af Berlingske Media som en del af Midtjyske Medier.

En af de længst siddende jyske chefredaktører takker af i år, skriver Dagbladet på sin netavis.

Chefredaktør Erik Møller siger farvel til mediehuset i Holstebro, hvor han har stået i spidsen for Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer og Folkebladet Lemvig, der tidligere var en del af De Bergske Blade, men i dag udgives af Berlingske Media som en del af Midtjyske Medier.

Erik Møller fylder 62 år til maj og har stået i front for de jyske aviser i 34 år. Med nylige relanceringer overstået og en oplagsfremgang på fem procent ser han det som et godt tidspunkt til at stoppe.

"Jeg kan derfor ikke finde noget bedre tidspunkt at signalere min afgang som chefredaktør på. Det er et privilegium at have været med til at præge udviklingen i det nordvestjyske område igennem så lang en periode. Allerede for fire år siden besluttede jeg imidlertid, at jeg ville træde tilbage i løbet af 2011, men jeg fortsætter som chefredaktør, indtil min afløser er fundet," siger han til netavisen.

For nylig forlod redaktionschef Ole Hansen Dagbladet Holstebro for at blive kommunikationschef i Herning Kommune. Han afløses i stedet af Anette Lund Andersen, der hidtil har været Holstebro-redaktør på avisen. Den stilling overtager journalist Jesper Markussen.

- LR

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs