MediaWatch

Elkjærs afløser udnævnt på Journalisten

Vikarierende redaktør Øjvind Hesselager tager over efter Jakob Elkjær på Dansk Journalistforbunds fagblad.

Fagbladet Journalisten har fået ny redaktør - efter den tidligere redaktør gennem fem år, Jakob Elkjær forlod jobbet 1. november til fordel for en stilling som medieredaktør på Politiken.

Ny journalistisk spydspids er Øjvind Hesselager, 48, der også har været konstitueret som redaktør efter Jakob Elkjær. Den nye redaktør vil især arbejde på at udvikle synergien mellem print og web.

"Vi skal blive endnu bedre til at koordinere historierne og dækningen, så vi udvikler nye traditioner for hvordan, hvornår og hvor de enkelte historier skal fortælles, så kan vi med tiden løfte det samlede udbytte af de to platforme. Det er en svær øvelse, men jeg ved, at vi har kompetencerne og glæder mig til at drøfte mulighederne med redaktionen," siger han til journalisten.dk.

Øjvind Hesselager er uddannet cand. comm. fra RUC. Han begyndte sin karriere på som journalist på månedsbladet Press og har siden 2002 arbejdet som freelancejournalist for blandt andre Journalisten.

26 søgte redaktørstillingen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Eventchef på Gyldendal stopper

Efter knap fire år på forlaget, hvor hun har arbejdet for at åbne Gyldendal mere op for læserne, har eventchef fået nyt job.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs