TV 2 Fyn udpeger ny chefredaktør

Den fynske regionalstation har fundet sin nye chefredaktør fra egne rækker. Desuden tiltræder en ny administrationschef. 
Anne Kastrup Mensbo og Lasse Hørbye er henholdsvis ny administrationschef og ny chefredaktør på TV 2 Fyn. | Foto: Louise Koustrup / TV 2 Fyn
Anne Kastrup Mensbo og Lasse Hørbye er henholdsvis ny administrationschef og ny chefredaktør på TV 2 Fyn. | Foto: Louise Koustrup / TV 2 Fyn

Lasse Hørbye er ny chefredaktør på TV 2 Fyn, og samtidig tiltræder Anne Kastrup Mensbo som ny administrationschef. Det skriver TV 2 Fyn i en pressemeddelelse.

Begge rekrutteringer sker internt, da Lasse Hørbye siden 2019 har været redaktionschef på TV 2 Fyn, og Anne Kastrup Mensbo har siden 2021 været direktionssekretær og senere direktionsassistent. 

Begge forfremmelser er en del af en ”opstramning” af TV 2 Fyns chef- og ledelsesorganisation som følge af den strategi for 2025, som bestyrelsen vedtog tidligere på året, og som tegner linjen for regionalstationen i de næste tre år.

”Både Anne og Lasse er dybt professionelle fagpersoner, som i de seneste år som del af TV 2 Fyns chefgruppe har stået for forskellige forandringsprojekter. Nu rykker de begge et trin opad i deres karrierer. Det er de klar til, og det har TV 2 Fyn brug for, så vi kan fortsætte med at flytte os yderligere fremad i de kommende år,” udtaler TV 2 Fyn-direktør Esben Seerup i meddelelsen.

Lasse Hørbye kom til TV 2 i 2015 som reporter på TV 2 Nyhederne og blev to år efter redaktionschef og del af TV 2 Fyns chefgruppe. Han får i rollen som chefredaktør ansvaret for den overordnede journalistiske linje og for at projekterne i stationens 2025-strategi bliver til virkelighed. 

”TV 2 Fyn har i mine øjne taget store spring de seneste år, men jeg ved, at vi kan blive endnu bedre, fordi den redaktion, som vi er nu, simpelthen er hamrende talentfuld. Det potentiale ser jeg en ære i at kunne have en rolle i at forløse – både for den enkelte men især for helheden,” udtaler den nye chefredaktør.

TV 2 Fyns øvrige chefgruppe består af nyhedschef Jakob Herskind, digital chef Hans Christian Kromann, tech- og produktionschef Michael Jensen, økonomichef Helle Nørgaard Andreasen og adm. direktør Esben Seerup.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også