MediaWatch

Jonas Kuld Rathje skal trække på digitale færdigheder hos Illustreret Videnskab

Udover Jonas Kuld Rathje har Illustreret Videnskab ansat Poul Tvilum som nyhedsredaktør. Konstitueret chefredaktør Marianne Dalsgaard bliver chefredaktør for Illustreret Videnskab Historie.

Foto: Berlingske Media/PR

Med sin flerårige erfaring som chefredaktør for et af Danmarks største netmedier B.T. passer Jonas Kuld Rathje som fod i hose med Illustreret Videnskabs digitale ambitioner. Det fortæller Elisabeth Halmø, der er indholdsdirektør i magasinets ejerkoncern Bonnier Publications, til MediaWatch.

”Med sin baggrund er han skræddersyet til denne stilling. Først og fremmest har han en rigtig stærk baggrund indenfor digitale nyheder kombineret med magasinerfaring, og så har han en stor viden og interesse for videnskab,” siger hun og henviser til Jonas Kuld Rathjes bog Teorien om Alt, som han har skrevet sammen med fysiker Holger Bech Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs