MediaWatch

Chefredaktør på Helsingør Dagblad går af

Jysk Fynske Mediers lokalavis i det nordsjællandske skal have ny chefredaktør, da den nuværende efter to år på posten stopper ved udgangen af august.

Foto: Screenshot

Peter Hagmund har valgt at stoppe på posten som chefredaktør på Helsingør Dagblad, hvor han fratræder ved udgangen af august. Det skriver han på lederplads i avisen.

”Det var med lige dele sorg og hjertesmerte, at jeg sagde mit job op i januar. For jeg har været og er fortsat umådeligt glad for dagbladet, for Helsingør-området, for chefredaktørjobbet, for journalistikken, for alle mine dygtige, sjove, kloge kolleger og medarbejdere – og ikke mindst for alle jer læsere, der har ringet og skrevet til mig om stort og småt både tidligt om morgenen og sent om aftenen,” skriver han.

Hans afgang handler ifølge chefredaktøren om, at han og hans partner bor i henholdsvis Odense og Helsingør, og adskillelsen er blevet for hård i længden. Peter Hagmund har siddet på posten som chefredaktør i to år. Før det har han haft forskellige ledende roller på Fyens Stiftstidende, hvor han var tilknyttet i mere end 20 år.

Jobbet som ny chefredaktør på Helsingør Dagblad bliver slået op senere på ugen, og forventningen er ifølge den afgående chefredaktør, at stillingen besættes i løbet af sommeren.

Helsingør Dagblad var indtil for to år siden ejet af North Media, som i 2020 frasolgte hele sin avisforretning, herunder Helsingør Dagblad samt Hovedstadens Mediehus, til Jysk Fynske Medier.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs